23 juni - Den heliga anden

När en god natts sömn och frukost var avnjuten gick vi till kyrkan för att ha morgonbön där Hampus berättade om sin bild av den heliga anden. Därefter fick konfirmanderna en lektion av Sara där hon hon lät dem ska sina egna bilder av vad den heliga anden är, för dem.
Sara gick också igenom vad bilbeln sa om den heliga anden och konfirmanderna fick måla sin version av fadern, sonen och den heliga anden. Sedan fick de göra sitt bästa för att förklara treenigheten.

Därefter åt vi lunch och sedan var det dags för ännu ett lektionspass, ute i naturen. Med hjälp av det man kunde hitta, t.ex. kottar, blad eller pinnar, skulle man bygga upp en fysisk bild av hur ett stycke i bibeln kan ha sett ut. Mycket intressant.



Sedan utelekar i form av brännboll och dylikt. Allt för att de andra ledarna skulle ha tid att förbereda Tippen toppen. En lite annorlunda tipspromenad där man efteråt tar reda på svaren. Exempelvis fick vi senare på kvällen reda på att Rebecka är knäppast då knäppte iväg en pappersboll längst. Och att Emma O var surast då hon åt upp sina citronklyftor snabbare än motständarna.

Entusiastisk utelek!

 

Entusiastisk pappersflygplanstävling!



Kvällsfikan var mysig och efter den gick vi till kyrkan för att ha aftonbön där Ragnar berättade om sin treenighet. Efter cermoni och kramring gick vi alla till sängs och förberedde oss på en dag av retreat.

Med värme
Ragnar & Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0