21 juni




Dagen är den 21 juni och vädret är som vanligt, ostadigt. Morgonen börjades med att springa en liten runda på dryga 3km vilket uppskattades av de som va med. Efter en trevlig frukost va det således dags för morgonbön och sedan lektionspassset som handlade om påsken och jesus lidande under denna tid gick vi även igenom om hur enkelt det är att döma någon vid första anblick.
Det gick, den gick i !!!!!!!!!

På eftermiddagen hade vi en minigolfturnering som alla tyckte va roligt och till och med solen visade sig en ganska lång stund. men innan vi gjorde detta had evi sjunfit ihop med Nikolai i kyrkan och det lät ruskigt bra och högt riktigt vackert  faktiskt.

Här ses jesus när han instiftar nattvarden.

Efter fikat hade vi ett passionsspel för våra kära konfimander där de fick följa jesus/Hampus under hans sista dagar och fick själva känna hur jesus hade det under hans sista dagar. Efter en välförtjänad kvällsmat och siesta va det dags för dagens låtar. När vi gjort detta va det dags för att komma in på det lite jobbigare nämligen döden, där man i sina familjer fick diskutera frågor och berätta om egna erfarenheter om döden, vi pratade också om hur det är att veta att vi alla ska dö om det är läskigt eller bara ett faktum som man som människa måste acceptera.
När vi pratat en stund så kollade vi på en liten lättsam film men en film som ändå har ett mycket vackert budskap nämligen lejonkungen. Sen hade vi kvällsfika. För att avsluta på min värddag höll jag aftonbönen som avslutades men ett stycke ur boken om Eddie. 

Hälsningar Kristoffer/Kött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0