17 juni - omelett! ...ulrik

Även om de små liven fick krypa till kojs tidigt blev sömnen inte lång. Konfirmanderna ställde klockorna tidigt för att hinna upp och duscha, göra sig fina opch prova ut en kåpa i rätt längd. Det var dags för fotografering.
Efter fem minuter var gruppbilden tagen och en halvtimme senare satt alla konfirmandernas ansikten och smilade på de individuella fotona.

Efter ombyte blev det fotbollsturnering mellan de olika familjerna, vilken Jerusalem gick segrande ur. En tredje-, fjärde-, femte- och sjätteplats hann inte koras då vi var tvugna att rusa till maten. Under måltiden hälsade vi våra gäster välkomna; det var Karin Jarnfalk som skulle undervisade konfrimandkompisarna och Annika Johansson som berättade om hur det var att vara ung i den världsvida kyrkan. Annika hade varit "utbytesstudent" i Filippinerna och talade om sin bild av landet och hur deras gemenskap var, det såg efter varandra på ett annat sätt än vi gör här i Sverige. Hon berättade också om hur det filipinska folket såg på oss och den västländska kulturen.

Efter middagen var det siesta, som vanligt lite sömn och mycket spring. Konfirmandkompisarna hade samtidgt en trevlig picknick med Hampus och Maddepräst. Klockan halv åtta var också dagens låtar genomlyssnade och det var dags för Jesuvandring. Knotten bet oss alla sönder och samman men humöret var på top och skådespelet bra. Nu har även konfirmanderna förståelse för bland annat hur det var när Jesus talade inför lärda män i templet och när han döptes i Jordanfloden.

När en mysig och givande aftonbön genomlidits fick konfirmanderna läggtid, men sova skulle de då inte göra! Nu var det dags att planera bus. Och hur det gick får ni läsa i nästa inlägg.

Ha en bra dag!
Ragnar & Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0